joi, 30 iunie 2011

Intre patru pereti


Ma sufoc, raman fara aer. Capul ma doare ingrozitor. Imi vine sa tip, dar mi-e teama ca ma va auzi toata lumea. Imi vine sa plec, sa fug undeva departe. Sa fiu doar eu si vantul. Mam saturat de sa stau 24 din 24 de ore intre patru pereti care se tot strang si se strang formand o camera mai mica pana ajunge sa ma striveasca. Am vedenii...prea multe pentru o singura zi. Si cel mai rau este ca stiu ca voi inebuni intr-o zi.

P.S: stiu trebuie sa ies din casa...si asta cat mai curand posibil !

12 comentarii:

 1. Iesi! ca nici eu nu suport sa stau inchisa in casa :)

  si app:) Vizionare placutA:)

  Mersi de vizit:X pupici:X:X:X

  RăspundețiȘtergere
 2. urasc senzatia aia..
  urat urat urat..
  ai nevoie de aer.

  RăspundețiȘtergere
 3. @C.L.M: azi nu ies din casa dar maine merg la un party..asa ca voi avea parte de putina distractie :) si mi-a placutr filmul tare mult...mersi >:D<

  @29decembrie: e groaznic x_x

  RăspundețiȘtergere
 4. mi se mai intampla si mie..
  vreau sa plec dar nu stiu unde ajung..

  RăspundețiȘtergere
 5. @Suflet de curva: pacat :(
  @Maia: iar uneori iti este frica sa iesi din cusca pt a nu fi tratat diferit :)

  RăspundețiȘtergere
 6. tuturor ni se intampla la un momet dat:-s

  RăspundețiȘtergere
 7. Hey!!capul sus..NU ai curaj in tine?..te pun semntimentele la pamant..?Nu as accepta asa ceva..tu esti mai puternica..Infrunta realitatea exact asa cum este ea accept`o..ce conteaza ce exista in jurul nostru daca noi ne putem contrui fiecare lumea noastra..!

  RăspundețiȘtergere
 8. "există totdeauna o întâmplare în viaţa noastră care este responsabilă de faptul că am încetat să mai progresăm"..iar asta!huh?..ce te impiedica sa progresezi,sa fii cea mai buna..sa prinzi ideea din zbor,sa ai mintea iute,sa fii puetrnica..Ce ma?..nu exista asa ceva..ce nu te omoara te face mai puternica..

  RăspundețiȘtergere