luni, 28 martie 2011

Magia ta

Visez, imi creez o lume a mea in care pot zambi si pot fi fericita. In lumea mea te am pe tine si  tu o faci mai frumoasa, poate ca daca ai cobori pe pamant, ai reusi sa imi aduci fericirea odata cu tine. Dar pana atunci, astept ca tu sa apari in visul meu si sa ma duci departe de lumea pe care incep sa o urasc din ce in ce mai mult. Acolo, nu exista nimeni care sa ne poata face rau, in locul acela soarele straluceste, iar tu imi alungi toate gandurile negative si lasi in locul lor fiori de iubire.
 Si cand totul este mai frumos ca niciodata, ceasul ma trezeste luandu-ma de langa tine si aducandu-ma la realitate si la viata plictisitoare pe care o am.


Dar nu regret, pentru ca stiu ca noaptea v-a veni din nou, iar noi vom putea fi impreuna. 

Un comentariu:

  1. Viata se schimba in timp, acum ai impresia ca e plictisitoare dar in timp ea devine tot mai interesanta plina de bucurii si de tristeti exact ca si acum doar ca o data ce inaintam in viata apar si asa zisele probleme de adulti si crede-ma atunci e cel mai rau deoarece ai vrea sa te intorci la viata plictisitoare care o ai acum,..hm problema e ca orice ai face timpul nu-l mai poti da inapoi de aceea trebuie sa ai grija ce iti doresti sa faci in viata mai departe si cum vrei sa faci/ acum e momentul pentru decizii, e momentul pt decizii bune si bine gandite deoarece acum e varsta la care chiar poti alege ce viata vrei pe viitor asa ca think about it!:)

    RăspundețiȘtergere