sâmbătă, 9 iulie 2011

Aceeasi moneda

Iti place sa fi in centrul atentiei, sa ai toate privirile asupra ta, sa ii jignesti pe altii, sa provoci durere. Dar tu nu esti om ci demon. 

Nu am nimic cu nimeni, dar persoanele de genul asta, imi provoaca sila. Si sincera sa fiu, as fi foarte fericita sa vina cineva sa v-o plateasca cu aceeasi moneda. Pentru ca meritati asta, dar nu imi fac grij,i pentru ca este cineva acolo Sus, iar acel cineva vede tot. M-am convins de asta! Uitate la tine acum draga "prietena", ti-ai batut joc de mine, dar roata s-a intors...iar acum faima ta se afla undeva pe la 2 la %. Si acum ma intreb, cum te simti? cum te simti cand nu mai ai aliati? Poate ca ma insel...dar eu asa vad situoatia de azi.Si sunt fericita pentru ca am indurat...a meritat pentru ca acum sunt mult mai puternica. Desii imi este mila de tine si stiu ca nu ar trebui, dar asa sunt eu...nu voi fi niciodata o scorpie pentru ca ador sa vad zambete pe fetele oamenilor! asa ca zambiti prieteni...zambiti chiar si atunci cand este greu, intr-un final totul va fi bine.

6 comentarii:

  1. Ce frumos, bine ai facut ca ai lasat-o desi... in locul tau i-as fi zis una de... :D
    Dar tu ai facut bine, ai lasat-o si ai avut rabdare, rabdarea ti-a fost rasplatita.

    Am inceput sa fac si eu asa, caci vorba ta cel de Sus ii vede pe toti... :)

    Si nu uita: "Orice nas isi are nasul!"

    Te pupacesc
    zambim si noi daca zambesti si tu:X

    RăspundețiȘtergere
  2. @C.L.M: concluzie: nimeni nu ramane nepedepsit :)
    eu zambesc...pt ca am realizat ca nimic nu este mai frumos in viata...decat oamenii care zambesc :) si as traii in lumea asta doar pt un zambet >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. nu se merita sa te razbuni pe cineva, pentru ca dupa cum ai spus si tu,roata se intoarce, si Cineva acolo sus vede tot...
    Insa, nu trebuie nici sa te bucuri daca acea persoana este la pamant, daca ti-e mila de ea, inseamna ca ai un suflet bun :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Eu: hm nimeni...doar mi-am adus aminte de o veche prietena :)

    RăspundețiȘtergere